Општина Богданци                                                                                          

Занимливости за Општина Богданци

ЛЕСС

Записник од Состанок со НВО за номинирање на членови и заменици на ЛЕСС оддржан на 22.12.2014

Записник од Состанок со БЗ за номинирање на членови и заменици на ЛЕСС оддржан на 24.12.2014

Одлука за формирање на ЛЕСС

Записник од состанокот за потпишување на спогодбата за ЛЕСС оддржан на 29.12.2014

Спогодба за формирање на ЛЕСС во општина Богданци

Список на членови на ЛЕСС на општина Богданци

Записник од состанок на членовите на ЛЕСС оддржан на 14.07.2015

Список на присутни на состанок на ЛЕСС оддржан на 14.07.2015

Деловник за работа на Локален Економско Социјален Совет на општина Богданци

Записник од состанок на ЛЕСС оддржан на 11.09.2015

Список на присутни на состанок на ЛЕСС оддржан на 11.09.2015

Записник од состанок на ЛЕСС оддржан на 15.12.2015

Список на присутни на состанок на ЛЕСС оддржан на 15.12.2015

Барање/иницијатива до Градоначалник и Совет од состанок на ЛЕСС оддржан на 15.12.2015


      

   

ДОНЕСЕНА ПРОГРАМА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ВО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ЗА 2014 ГОДИНА

           Владата на Република Македонија, на Седницата оддржана на 08.01.2014 година донесе Програма за инвестирање во животната средина за 2014 година, (Службен весник на Република Македонија бр.07/2014). Со истата ќе се доделуваат средства за финансирање, кофинансирање и реализирање на програми, проекти и други активности од областа на животната средина за 2014 година.

          Се повикуваат сите правни и физички лица, непрофитни и невладини организации како и невладини организации формирани за заштита на животната средина заинтересирани да користат средства за намените утврдени во Програмата, да се јават на Јавниот конкурс кој што ќе го објави и спроведе Министерството за животна средина и просторно планирање.

          За сите дополнителни информации може да се обратите во Одделението за Локален Економски Развој на општина Богданци.

          Целиот текст на програмата е прикачен на следниов линк: Програма за инвестирање во животната средина.

 

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
981192

Посетители

1556098
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
1289
1620
9668
41297
1556098

Server Time: 2018-05-26 17:23:30
Joomla template by Joomlashine.com