Општина Богданци                                                                                          

Соопштение

            Се известуваат граѓаните на Општина Богданци дека согласно Роковникот за извршување на дејствијата за спроведување на Референдум на локално ниво во Општина Богданци на 11.06.2017 година, Државната изборна комисија ќе го стави на јавен увид избирачкиот список во просториите на Општинска изборна комисија Богданци  (општинска зграда, први спрат- спроти ЈП „Комунална чистота“-Богданци).

 

Јавниот увид трае 5 (пет) дена.

 

Јавниот увид започнува на

15 мај 2017 година

 

Јавниот увид трае до

20 мај 2017 година

24:00 часот

 

 

                                                    Општинска изборна комисија Богданци

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
615587

Посетители

1000941
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
948
925
8952
16987
1000941

Server Time: 2017-05-29 15:08:06
Joomla template by Joomlashine.com