Општина Богданци                                                                                          

Известување за планирани прекини во дистрибутивниот систем за електрична енергија

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 19.07.2018 година во периодот од 09.00 до 13.00 часот екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа. Заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, без снабдување ќе останат сите стопански и нестопански корисници од влезот на Богданци, село Ѓавото и индустриските објекти меѓу Богданци и Гевгелија (Бензинска Шимов, сервис Ампов, Оранжерии Трнка 1 и 2, пумпа за вода Комунално Богданци во Ѓавото, систем Спас за Дојран..)

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
1090627

Посетители

1717576
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
1721
1719
3440
39321
1717576

Server Time: 2018-08-21 21:54:17
Joomla template by Joomlashine.com