Општина Богданци                                                                                          

Занимливости за Општина Богданци

МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ШУМАРСТВО И ВОДОСТОПАНСТВО ОБЈАВИ ОГЛАС ЗА ДАВАЊЕ ПОД ЗАКУП НА ДРЖАВНО ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ

Ги известуваме жителите на Општина Богданци дека Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на 05.09.2018година  објави јавен оглас за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост во Гевгелискиот Регион и тоа за катастарските општини: Богданци вон гр, Стојаково, Селемли и Ѓавато.

Времетраењето на закупот за кој се издава земјиштето е за период од 15 до 70 години–  во зависност од намената, а право на учество на јавниот оглас имаат домашни физички и правни лица и странски правни лица.

 Понудата и целокупната потребна документација треба да се доставатво рок од 30 дена од денот на објавувањето на јавниот оглас до Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство – Скопје на адреса ул.„Аминта Трети“ бр.2 или најдоцна до 04.10.2018 година (Четврток).

Јавниот оглас за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост може да го погледнете на следниот линк.

Критериуми за учество

Катастарските општини опфатени во јавниот оглас за територијата на Општина Богданци во Гевгелискиот регион може да ги погледнете тука.

                                                                                                    

x                 Општина Богданци

                                                                                                                                         Градоначалник

 

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
1126043

Посетители

1773187
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
340
1109
4723
35129
1773187

Server Time: 2018-09-20 04:51:41
Joomla template by Joomlashine.com