HomeОдноси со јавностНајавиПрезентирање на проектот на УСАИД за “Општински стратегии за климатски промени“

КОЛЕДАРСКИ ХЕПЕНИГ 2015

Ве покануваме вечерва на коледарскиот хепениг кој ќе се одржи во Градскиот Парк во Богданци со почеток во 18.00 часот. 
Утревечер истиот во организација на Месната заедница Стојаково ќе се одржи на школското игралиште во с.Стојаково со почеток во 19:30 часот.

Број на гледања на артикли
1015293
Joomla template by Joomlashine.com