Општина Богданци                                                                                          

СООПШТЕНИЕ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ОТВОРЕН ДЕН НА АВРМ ВО ОПШТИНА БОГДАНЦИ

Во Понеделник, 23 Mарт 2015 година Агенцијата за вработување на Република Македонија ќе организира Отворен ден во Салата на Советот на општина Богданци.
Во рамки на оваа активност, која ќе започне во 15 часот, ќе присуствува и директорот на АВРМ Влатко Поповски.
На отворениот ден се повикуваат сите заинтересирани граѓани и на истиот невработените и работодавачите ќе имаат можност да се запознаат со мерките и програмите за вработување.

Број на гледања на артикли
1008612

Посетители

000602
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
602
0
602
602
602

Server Time: 2018-06-18 12:56:37
Joomla template by Joomlashine.com