Општина Богданци                                                                                          

Новости

АПЕЛ ЗА ВНИМАТЕЛНО ВОЗЕЊЕ

Апелираме до сите учесници во сообраќајот на територијата на општина Богданци внимателно возење поради остатоците од снег и стеснувањето на коловозните ленти настанати при чистење на истиот.

Број на гледања на артикли
1008637
Joomla template by Joomlashine.com