Општина Богданци                                                                                          

Новости

ИЗВРШЕНА ЛАРВИЦИДНА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ПРОТИВ КОМАРЦИ

 
На ден 29.05.2018 година на територијата на општина Богданци беше извршена ларвицидна дезинсекција против комарци од страна на ЈЗУ - ЦЈЗ Велес
Број на гледања на артикли
1008664

Посетители

000703
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
703
0
703
703
703

Server Time: 2018-06-18 13:27:02
Joomla template by Joomlashine.com