Општина Богданци                                                                                          

Занимливости за Општина Богданци

Вработување

Агенција за вработување 

http://www.avrm.gov.mk/

Мерки за кредитирање  

http://www.avrm.gov.mk/oglasi2-ns_article-kreditiranje-do-29-godin.nspx

Анализи за потреби од вештини

http://www.avrm.gov.mk/content/APV20132014.pdf

Програма за работа на Агенцијата за вработување за 2014

http://www.avrm.gov.mk/content/Programaza2014.pdf

Програма за самовработување

http://www.samovrabotuvanje.mk/

Корисни линкови

http://www.vrabotuvanje.com.mk/

http://www.najdirabota.com.mk/

http://www.dobrarabota.mk/

http://kariera.mk/

Интересни статистики

http://www.avrm.gov.mk/pregled-na-evidentirani-nevraboteni-lica-spored-stepen-na-obrazovanie.nspx

Односи со јавност

БОГДАНЦИ ВО ПЕТОК ОД 05 ДО 07 ЧАСОТ БЕЗ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА

         Поради приклучување на паркот на ветерни електрани Богданци во дистрибутивната мрежа, во петок од 5 до 7 часот наутро без електрична енергија ќе бидат населените места во општинаБогданци, Гевгелија, Дојран и Валандово.

 

АКЦИЈАТА ЗАЕДНО - ЗА НАШИОТ ГРАД ПРОДОЛЖУВА СО ИСТО ТЕМПО

Акцијата „Заедно – за нашито град“ продолжува и се одвива според договореното.

На наше големо задоволство,  интересот за спроведување на истата е се поголем.

  

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
1054267

Посетители

1658574
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
1547
2108
7771
37471
1658574

Server Time: 2018-07-19 19:30:22
Joomla template by Joomlashine.com