Општина Богданци                                                                                          

HomeОдноси со јавност

Односи со јавност

ЗАПОЧНА РАСПРЕДЕЛБАТА НА СРЕДСТВАТА ЗА ШТЕТИТЕ ОД СНЕЖЕН НАНОС

Владата на Република Македонија од Буџетот за 2014 година одвои средства за исплата на последните 10% од проценетата сума за предизвиканата штета од снежен нанос, врз земјоделските поседи на населението од општина Богданци. Вкупната сума на проценетата штета изнесува 223.081.000,00 денари.

Општина Богданци од денес, 21.02.2014 година, започнува со распределба на средствата за оштетените граѓани.

 

ПРОШИРУВАЊЕ И ТАМПОНИРАЊЕ НА УЛИЦИ ВО БОГДАНЦИ

 

Општина Богданци во соработка со ЈП „Комунална Чистота“, започна со проширување и тампонирање на неколку улици во Богданци, оштетени од истекување на атмосферските води и тешките товарни возила.

 

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
1126043

Посетители

1773187
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
340
1109
4723
35129
1773187

Server Time: 2018-09-20 04:51:41
Joomla template by Joomlashine.com