Општина Богданци                                                                                          

Календар на Седници

Решение за свикување на Првата седница на Советот на општина Богданци оддржана на 02.11.2017

Решение за свикување на Втората седница на Советот на општина Богданци оддржана на 10.11.2017

Решение за свикување на Третата седница на Советот на општина Богданци оддржана на 06.12.2017

Решение за свикување на Четвртата седница на Советот на општина Богданци оддржана на 18.12.2017

Решение за свикување на Петтата седница на Советот на општина Богданци оддржана на 27.12.2017

Решение за свикување на Шестата седница на Советот на општина Богданци оддржана на 04.01.2018

Решение за свикување на Седмата седница на Советот на општина Богданци оддржана на 07.02.2018

Решение за свикување на Осмата седница на Советот на Општина Богданци оддржана на 26.02.2018

Решение за свикување на Деветтата седница на Советот на Општина Богданци оддржана на 15.03.2018

Решение за свикување на Десеттата седница на Советот на општина Богданци оддржана на 12.04.2018

Решение за свикување на Дванаесеттата седница на Советот на Општина Богданци оддржана на 04.06.2018

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
1054547

Посетители

1659055
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
188
1840
8252
37952
1659055

Server Time: 2018-07-20 02:56:57
Joomla template by Joomlashine.com