Општина Богданци                                                                                          

Урбанизам

 

Надлежност на општините од областа на урбанизмот
 
•  Урбанистичкото (урбано и рурално) планирање, 
•  издавањето на одобрение за градење на објекти од локално значење утврдени со закон, 
•  уредувањето на просторот и 
•  уредувањето на градежното земјиште

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
944524

Посетители

1500530
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
1450
864
2314
41719
1500530

Server Time: 2018-04-24 15:49:47
Joomla template by Joomlashine.com