Општина Богданци                                                                                          

ПРОМОТИВНИ ВИДЕА

https://www.youtube.com/watch?v=A66vN1W-8ec  - Jugoistocen region na Republika Makedonija (promotivno HD video)

https://www.youtube.com/watch?v=DCKX4zpZB7Y  -  Veteren park Bogdanci

 

 

ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ

ЛИНКОВИ

 

 

Културни настани

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Број на гледања на артикли
1010536

Посетители

001448
Денес
Вчера
Оваа недела
Овој месец
Вкупно
1448
0
1448
1448
1448

Server Time: 2018-06-19 19:55:35
Joomla template by Joomlashine.com