Советот на Општина Богданци заедно со  Општина Богданци, на ден 29.10.2019година (вторник) со почеток од 12:30 часот, организираат ДОБРОВОЛНА акција за собирање на смет од улиците „Крушевска“ ( од раскрсница- продавница на  Перо Попов до ООУ„Петар Мусев“ Богданци), улица „Изворски“ (почеток од Општина Богданци до откупен магацин на „Туран“ Богданци) и паркот пред СОУ „БОГДАНЦИ“ Богданци .

Место на собирање на учесниците во акцијата е паркот пред СОУ „БОГДАНЦИ“ Богданци.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara