Почитувани,

Ве информираме дека по повод „Прв пролетен ден“, Општина Богданци ќе реализира акција-пошумување. Се повикуваат сите заинтересирани граѓани да се вклучат во акцијата на ден 21.03.2022 год (понеделник), во 14:00 часот. Локацијата за пошумување е од мостот на речното корито на Луда Мара на локален пат Богданци-Стојаково (покрај пешачката патека) до „Оранжерии Воденичар“.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara