Денес, 24. 04.2020 год. (петок) со почеток од 19.00 часот Општина Богданци ќе врши дезинфекција на улиците, јавните површини и станбените згради на својата територија.

За таа цел  апелираме да не ги оставате вашите возила на улиците и јавните површини за да може непречено да се изврши дезинфекцијата и да се постигне саканата цел.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara