Денес се празнува Свети Атанасиј летен!!! Светецот Атанасиј се нарекува борец за вистинското православие и е еден од столбовите на христијанската црква. Овој светец е заштитник на многу домови и семејства а за нас е од големо значење бидејќи Богданци го празнува овој ден. Според старите, се смета дека зимата дефинитивно си заминува. Нека ни е честит овој денВи посакувам добро здравје, среќа, благосостојба и мирен духовен живот.

ekbonus.com deneme bonusu veren siteler bahisaq.com linkegit.com