Денес во просториите на општина Богданци беа доделени 19 ваучери за мобилен интернет на корисници на социјални права, донација од Македонски Телеком.

Намената на истите е следење на наставата онлајн од страна на учениците од основните и средните училишта а кои немаат пристап до интернет.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara