Ги известуваме сите фармери на територијата на општина Богданци дека поради траењето на забраната за движење треба да се пријават денес до 10 часот, во регионалната единица на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во Гевгелија за да им се издаде дозвола за движење.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara