Во пресрет на 22 април-Светски ден на планетата Земја ,Општина Богданци во соработка со ЈП„Комунална чистота“ Богданци, со почитување на мерките за заштита организираа акција за садење на 86 садници-дрвја, покрај пешачката патека (пат  :Богданци – с.Стојаково) . Поради пандемијата и мерките кои треба да ги почитуваме, акцијата  не беше објавена во јавноста.

güvenilir canlı bahis en iyi casino siteleri 2021 en guvenilir casino siteleri 2021 linkegit.com