Почитувани,

Ве информираме дека на 10 Март 2021 од страна на Министерството за транспорт и врски беше објавен вториот повик – Тендер 2 за градежни работи за подобрување на инфраструктурата на локалните патишта во избрани општини, со рок за доставување понуди до 8 Април 2021 година. Со овој тендер ќе се реализираат градежни работи за реконструкција на 35 локални патишта и улици во вкупна должина од 35,5 км во 21 општина. За општина Богданци тендерот се однесува на реконструкција на улица „Крушевска“ со вкупна должина од 1,318м.

Објавениот Тендер 2 ќе го најдете на следните линкови http://mtc.gov.mk/; и тендер 2

 

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara