Почитувани,

Ве известуваме дека согласно добиените податоци од ЕВН Македонија, на ден 28.04.2022 година (четврток) во периодот од 09.00 до 14.00 часот без снабдување со електрична енергија ќе останат корисниците од Богданци околу Полициската зграда и Централниот дел околу општината како и фирмата Рапид Гас, Магазините на АРМ во Дубрава и пумпите Водовод Дубрава.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara