Почитувани,

Ве известуваме дека согласно добиените податоци од ЕВН Македонија, на ден 25.02.2022 година (петок) во периодот од 09.00 до 11.00 часот без снабдување со електрична енергија во Богданци ќе останат Рапид Гас, АРМ (МЛАЗ пружини), пумпна станица Комунална чистота (река Луда Мара) и Десива.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara