Почитувани,

Ве известуваме дека поради дефект на трафостаница на Чавдарова Чешма во Богданци, денес (петок) во периодот од 10.30 до 12.00 часот без снабдување со електрична енергија ќе остане поголем дел од Богданци. Екипите на ЕВН Македонија работат на санирање на дефектот.

Се надеваме на разбирање.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara