Почитувани,

Согласно добиеното известување од од ЕВН Електродистрибуција Гевгелија, Ве известуваме дека без напојување со електрична енергија на 21.06.2020 (недела) од 05:00 до 15:00 часот ќе бидaт сите корисници од општина Богданци ( Богданци , Стојаково , Селемли , вклучително индустриските објекти меѓу Богданци и Гевгелија и Дојран -Бензинска Шимов, сервис Ампов, Оранжерии Трнка 1 и2 и други) , заради интервенција на водот.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara