Почитувани,

Согласно добиеното известување од ЕВН Електродистрибуција Гевгелија, без напојување со електрична енергија на 11.12.2019 (среда) во периодот од 11:00 до 15:00 часот ќе бидат сите корисници од Богданци и околината како и населените места Стојаково и Селемли со исклучок на централниот дел (околу општинската зграда) и село Ѓавото.

Прекинот ќе се врши за потребите на МЕПСО заради итни интервенции на високонапонските водови.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara