Почитувани,

Согласно добиеното известување од страна на ЕВН Електродистрибуција Гевгелија, без напојување со електрична енергија на 14.03.2020 од 05:00 до 10:00 часот ќе бидат сите корисници од општина  Богданци (Богданци, Стојаково, Селемли,  вклучително индустриските објекти меѓуБогданци и Гевгелија и Дојран -Бензинска Шимов, сервис Ампов, Оранжерии Трнка 1 и2 , систем Спас за Дојран, Рибник Елита и други), освен с.Ѓавото, заради интервенција на водот од страна на МЕПСО.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara