– МЗШВ ПОДРАЧНА ЕДИНИЦА ГЕВГЕЛИЈА ГИ ИЗВЕСТУВА ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОД ОПШТИНИТЕ ГЕВГЕЛИЈА, БОГДАНЦИ И ДОЈРАН ДЕКА ЗАПОЧНА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА 2021 ГОД. И ЌЕ ТРАЕ ДО 31.05.2021 ГОД.

– ПРИЈАВУВАЊЕТО СЕ ОДВИВА ВО ПРОСТОРИИТЕ НА МЗШВ ПОДРАЧНА ЕДИНИЦА ГЕВГЕЛИЈА.

– ПРИ ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊАТА ЗА СУБВЕНЦИИ ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ НОСИ ЗАШТИТНА ОПРЕМА.

                                                                                            

güvenilir canlı bahis en iyi casino siteleri 2021 en guvenilir casino siteleri 2021 linkegit.com