ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат граѓаните на с. Ѓавото дека се врши поставување  на нови  приклучоци на водоводната линија низ населеното место Ѓавото. Од таа причина во текот на наредните денови можни се повремени прекини во водоснабдувањето додека се заврши со новите приклучоци.

 

Се надеваме на разбирање.

 

   Општина Богданци

 

 

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara