ЈУ МЕЃУОПШТИНСКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНА РАБОТА ГЕВГЕЛИЈА ГИ ИЗВЕСТУВА ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА БОГДАНЦИ  ДЕКА  ПОЧНУВАЈЌИ ОД МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2020 г. ПА НАТАМУ СЕКОЈ ПРВ И ВТОР ПЕТОК ВО МЕСЕЦОТ ЌЕ БИДАТ ПРИСУТНИ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ЦЕНТАРОТ ВО ОПШТИНА БОГДАНЦИ – ОПШТИНСКА ЗГРАДА (КАНЦЕЛАРИИТЕ ШТО ГИ КОРИСТЕШЕ ОПШТИНСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ НА ПЕНЗИОНЕРИ) ОД 11.00 – 13.00 ЧАСОТ

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara