Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara
Почитувани,

Ве известуваме дека Општина Богданци, согласно член 8 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (“Сл.весник на Рм.бр.13/2006) го определи Државниот службеник– Венера Зелева вработена во општинската администрација на Општина Богданци на работно место – Соработник за управување со човечки ресурси,за службено лице задолжено за посредување при остварувањето на правото за слободен пристап до информации од јавен карактер во општина Богданци.

Контакт телефон 034222-333; 078 321-465;

e-mail: opstina_bogdanci@yahoo.com;

На следните линкови може да ги преземете:

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |