Баџо ТП ДООЕЛ Богданци донираше 200 литра средство за дезинфекција Дезинтал за потребите на општина Богданци. Истото ќе се искористи за дезинфицирање на општинските институции и  јавните површини на територијата на нашата општина.

Ова е уште еден пример кој дирекно влијае врз подобрување на условите во средината каде што живееме во услови на пандемија. Изразуваме голема благодарност и до оваа општествено одговорна компанија.

Aпелираме до сите граѓани да се придржуваат кон мерките со цел зачувување на сопственото и јавното здравје.

 

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara