На ден 21.04.2020 година (вторник) во просториите на СОУ „Богданци“  ќе се оддржи крводарителска акција во соработка со ЈЗУ „Институт за трансфузиона медицина на РСМ“ и „Црвен Крст на РСМ”.

Крводарителската акција ќе започне во 09.00 и ќе трае до 14.0 часот.

Сите заинтересирани да се пријават на телефонскиот број 078 321 465.

Направи добро дело!

Биди хуман!

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara