Почитувани,

Согласно добиеното известување од ЕВН Електродистрибуција Гевгелија, без напојување со електрична енергија на 19.05.2019 (Недела) од 06:00 до 18:00 часот ќе бидaт сите корисници од Општина Богданци ( Богданци , Стојаково , Селемли , вклучително индустриските објекти меѓу Богданци и Гевгелија и Дојран -Бензинска Шимов, сервис Ампов, Оранжерии Трнка 1 и2 , систем Спас за Дојран, Рибник Елита и други), заради интервенција на водот.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara