Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

22 септември – Ден без автомобили

 По повод  22 септември – Ден без автомобили, Ве информираме дека Општина Богданци организира настан со учениците од училиштата во Богданци и Стојаково, дечињата од детските градинки и заинтересирани граѓани.

Активноста  ќе се одржи  на ден 20 септември 2019 година (петок), со почеток од 10:30 до 13:30 часот.

Децата од Детската градинка,, Коста Поп Ристов“ – Делчев ќе се движат по ул. ,, Изворски“, ул. ,,Маршал Тито“ и пред Комерцијална банка преминуваат во Градски парк Богданци.

Учениците од СОУ ,, БОГДАНЦИ “ ќе се движат по ул.„Маршал Тито“, а движењето со велосипеди, ролери итн., започнува од раскрсницата на фирмата „Бреботекс“ до Градскиот парк во Богданци.

Учениците од ООУ,, Кирил и Методиј “ Стојаково ,,Европската недела на мобилност“ ќе  ја одбележат во село Стојаково.

Се повикуваат сите заинтересирани граѓани да се вклучат во настанот.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |