Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека триесетиседмата седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 28.09.2023 година (четврток) со почеток во 12.00 часот во Салата на Совет на општина Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Предлог-Измени на Годишен план за вработување на Општина Богданци за 2023 година;
  2. Предлог-Одлука за измена на одлуката за висината на надоместокот за оддржување на јавна чистота;
  3. Годишен извештај на СОУ „Богданци“-Богданци за учебната 2022/23 година;
  4. Годишна програма на СОУ „Богданци“-Богданци за учебната 2023/2024 година;
  5. Предлог-Годишен план за вработување на ЈП „Комунална чистота“-Богданци за 2024 година;
  6. Предлог-Одлука за продолжување на работното време на угостителските објекти во Богданци;
  7. Советнички прашања

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |