Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека четиринаесеттата седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 06.06.2022 година (понеделник) со почеток во 12.00 часот во Домот на културата „Бранд Петрушев“-Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Предлог-Програма за измена на Програмата за улично осветлување на подрачјето на Општина Богданци за 2022 година;
  2. Предлог-Програма за измена на Програмата за уредување на градежно земјиште во Општина Богданци за 2022 година;
  3. Предлог-Одлука за измена на распоредот на средствата на Буџетот на Општина Богданци за 2022 година;
  4. Предлог-Одлука за измена на одлуката за извршување на Буџетот на општина Богданци за 2022 година,
  5. Советнички прашања.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |