Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека шеесет и втората седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 21.04.2021 година (среда) со почеток во 17.00 часот во Домот на културата „Бранд Петрушев“-Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Предлог-Одлука за давање согласност за намената на инвестицијата и за обезбедените средства за реализација (Проект „Реконструкција на Локален пат Л603 од с. Стојаково до с. Ѓавато Општина Богданци, фаза I“);
  2. Предлог-Одлука за давање согласност за намената на инвестицијата и за обезбедените средства за реализација (Проект „Подобрување на сообраќајната инфраструктура преку реконструкција на шест улици во село Стојаково, Општина Богданци“);
  3. Предлог-Одлука за проширување на средства на Буџетот на Општина Богданци за 2021 година.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |