Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека триесетиосмата седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 11.02.2020 година (вторник) со почеток во 14.00 часот во салата на Советот на Општина Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Предлог–Статутарна одлука за измена на Статутот на Општина Богданци;
  2. Статут на ООУ „Петар Мусев“-Богданци;
  3. Статут на ООУ „Кирил и Методиј“-Стојаково;
  4. Советнички прашања.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |