Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека четириесет и втората седница на Советот на Општина Богданци е закажана за ден 12.06.2020 година (петок) со почеток во 14.00 часот во .Домот на културата „Бранд Петрушев“-Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Иницијатива за воспоставување на меѓуопштинска соработка;
  2. Предлог-Одлука за остварување на меѓуопштинска соработка на Општина Богданци со Општина Гевгелија;
  3. Предлог-Одлука за утврдување на режим на сообраќај во Богданци;
  4. Предлог-Одлука за пренесување на правото на користење на основно средство (Главен потисен цевковод);
  5. Предлог-Одлука за пренесување на правото на користење на основно средство (Резервоар);
  6. Советнички прашања.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |