Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ве известуваме дека четириесет и четвртата седница на Совет на општина Богданци е закажана за ден 12.08.2020 година (среда) со почеток во 08.30 часот во Домот на културата „Бранд Петрушев“-Богданци.

На седницата ќе се работи по следниот

ДНЕВЕН  РЕД

 

  1. Предлог-Одлука за распределба на средства за поддршка на спортски друштва за 2020 година;
  2. Предлог-Одлука за утврдување на интерес за учество во основање на Акционерско друштво за вршење дејност спорт.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |