Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

На 14-ти Ноември 2018 година (Среда) во периодот од 13.00 до 15.00 часот во просториите на Дом на Култура „Бранд Петрушев“ Богданци ќе се оддржи работна конференција на Локалниот Совет за Превенција на Општина Богданци.

Истата ќе ја отвори Градоначалникот на Општина Богданци, Блаже Шапов, а воедно свое обраќање на истата ќе има и Началникот на СВР Струмица, г-дин Танчо Пројковски како и Началникот на остекот за превенција – Хризантема Рандевска.

Локалниот совет за превенција претставува алатка за подобрување и зајакнување на партнерството помеѓу граѓаните и компетентните органи на власта за тие да можат да изградат заеднички цели, да ги решат локалните безбедносни проблеми и да обезбедат подобри услуги за граѓаните.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |