Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве информираме дека по повод „Прв пролетен ден“, Општина Богданци ќе реализира акција-пошумување. Се повикуваат сите заинтересирани граѓани да се вклучат во акцијата на ден 21.03.2022 год (понеделник), во 14:00 часот. Локацијата за пошумување е од мостот на речното корито на Луда Мара на локален пат Богданци-Стојаково (покрај пешачката патека) до „Оранжерии Воденичар“.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |