Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Шефот на Делегацијата на Европската унија во Република Северна Македонија, амбасадорот Самуел Жбогар, на ден 04.03.2020 година ја посети општина Богданци како дел од кампањата „ЕУ за тебе“, чија цел е подигање на свеста и информирање на јавноста за помошта од ЕУ во земјата.

Жбогар најпрво оствари средба  со учениците од СОУ „Богданци“ каде беа разменети мислења за Европската Унија и се дебатираше на тема „Визијата на младите за ЕУ“. Евроамбасадорот оствари работна средба и со градоначалникот на општина Богданци, Блаже Шапов, со кој го посети Домот на култура „Бранд Петрушев“, реконструриран со средства од ЕУ-фондовите, како и црквата „Св. Атанасиј Велики“.

           

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |