Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Во рамки на проектот “Европска недела на спортот” спроведуван од Агенција за млади и спорт на РСМ, во општина Богданци беше имплементиран настан “Биди активен училишен ден”

escort izmir

Настанот беше оддржан на мултифункционалното игралиште во рамки на ООУ Петар Мусев Богданци и на истиот присуствуваа  64 ученика од прво одделение од двете основни училишта, ООУ „Петар Мусев“ Богданци и ОУ „Кирил и Методиј“ Стојаково.

Во организација на наставниците по спорт и спортски активности и одделенските наставници беа организирани штафетни игри (елементарни, прилагодени на возраста)

Целта на настанот е промоција на пораката луѓето да бидат здрави и активни, како и поттикнување на помладата генерација за здрави и активни навики.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |