Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

     

Компанијата ВИКИ КОМПАНИ Гевгелија донираше средства за дезинфекција на раце кои се поставени пред прометните места , маркетите, банките и поштата на територијата на општина Богданци.

Ова е еден пример кој позитивно влијае врз свеста на граѓаните и дирекно влијае врз подобрување на условите во средината каде што живееме. Изразуваме голема благодарност до оваа општествено одговорна компанија.

Миењето на рацете и течно средство за дезинфекција на рацете е една од клучните стратегии во борбата против ширењето на коронавирусот.

Да бидеме одговорни за своето и јавното здравје !

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |