Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Се известуваат граѓаните на Општина Богданци дека поради реконструкција на улица „Бранд Петрушев“ во Богданци од утре, Сабота (11-ти Септември) од 08.00 часот ќе се воведе времена измена на режимот на сообраќај, така што сите улици кои се еднонасочни и кои се спојуваат со улица „Бранд Петрушев“ ќе бидат двонасочни. Станува збор за улиците „Маршал Тито“, „Изворски“ и „Олга Петрушева“ за кои ваквиот режим на сообраќај ќе важи се до завршување на градежните активности на улица „Бранд Петрушев“ и на истите ќе биде забрането запирање и паркирање.

Се замолуваат граѓаните да наидат на разбирање и да ги почитуваат сообраќајните правила и прописи.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |