Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Денес во просториите на општина Богданци беа доделени 19 ваучери за мобилен интернет на корисници на социјални права, донација од Македонски Телеком.

Намената на истите е следење на наставата онлајн од страна на учениците од основните и средните училишта а кои немаат пристап до интернет.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |