Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Општина Богданци се приклучи и ја поддржа националната еко акција за чистење на отпад  која се одржа на ден  22.09.2019 година .

izmir escort bayan

Во акцијата се вклучија учениците од СОУ„БОГДАНЦИ“ Богданци, Градоначалникот, општинската администрација, членови на советот, вработените во ЈП „Комунална Чистота“ и граѓаните.

Се чистеше отпадот кој се фрла на несоодветни места околу депонијата и на патот кој води кон депонијата . Целта на акцијата е да се подигне свеста на граѓаните за значењето на чистата животна средина и оддржување  на чиста околина.

  

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |