Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 22.09.2019 година (недела) со почеток во 9:00 часот, Општина Богданци организира еко акција за чистење отпад на дел од патот кој води кон депонијата.

izmir escort

Се повикуваат сите заинтересирани граѓани да излезат  и да се вклучат  кон чистењето на  депонијата, со цел да се намали отпадот кој се фрла на несоодветни места во околината.

Во акцијата ќе се вклучат учениците од СОУ„БОГДАНЦИ“ Богданци.

Место на поаѓање пред Општината, со организиран превоз.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |